+32 465 091 449
Bremtstraat 16 - 9320 Nieuwerkerken - België
jessie.deneve@casaconsult.be

Vastgoed kopen op Lanzarote bij Casaconsult

Hoe gaan we te werk op Lanzarote? Ons stappenplan!

  1. We organiseren een gratis kennismakingsgesprek in je eigen taal, live of online.
  2. Zijn er al huizen of appartementen op onze website die jouw aandacht trekken?
  3. We bespreken in detail wat jouw wensen zijn met onze Casaconsult-zoekfiche.
  4. We leggen jou alle mogelijkheden voor, ook binnen ons niet-gepubliceerde portfolio.
  5. We organiseren een bezoekreis
  6. Op Lanzarote vergezellen wij jou, op aanvraag, zelf, samen met onze vaste partners!
  7. Droomwoning gevonden? Wij helpen je met de onderhandelingsstrategie.
  8. Doorheen het hele verkoopsproces volgen we de communicatie op: Spaans document niet begrepen, taalvraagje? Casaconsult is altijd gratis bereikbaar.
  9. Bij de notaris zorgen we voor iemand die kan vertalen.
  10. Voor nazorg zoals info omtrent verhuring en verbouwing kan je terecht zowel bij ons als bij onze gereputeerde partner.

Het Casaconsult-netwerk: toegang tot 300+ panden

Casaconsult selecteert op de website voor jou de meest uitzonderlijke woningen met de beste prijs-kwaliteit. Ongeveer 20% van ons effectieve aanbod geraakt door deze evaluatie.
Maar wie weet hebben we toch jouw ideale huis of appartement op Lanzarote niet gepubliceerd. Dan gaan we graag met jou doorheen het immense portfolio van het Casaconsult-netwerk.

Lees je liever in het lang en het breed? Kijk dan even hieronder!

Ben je op zoek naar vastgoed op Lanzarote? Dan ben jij bij Casaconsult aan het juiste adres! Bij Casaconsult zorgen wij ervoor dat jij ontzorgd wordt bij het aankopen van vastgoed op Lanzarote.

Allereerst dien jijzelf goed na te denken over welk soort woning op Lanzarote bij je past. Om jouw zoektocht te vergemakkelijken, raden we je aan om met ons contact op te nemen. We kunnen tijdens een vrijblijvend gesprek meer informatie geven over de verschillende eigendommen op het eiland of over het verkrijgen van een lening, indien nodig. Ook kunnen we samen onze zoektool invullen, zodat wij weten wat soort vastgoed op Lanzarote je zoekt. Wat je ook beslist, we hebben een grote selectie aan vastgoed op Lanzarote.

Wanneer je klaar bent om de grote sprong te wagen en je een huis of appartement in Lanzarote wenst aan te kopen, neem dan zeker contact op met ons.

Wanneer we jouw ideale huis in Lanzarote gevonden hebben dan staan we jou bij tijdens het onderhandelen over de prijs. Je mag er op rekenen dat we onze uiterste best zullen doen om jou de beste koop te bezorgen. Hou er echter rekening mee dat er extra kosten verbonden zijn met de aankoop van jouw huis in Lanzarote. Notariskosten, kosten voor de advocaat, registratierechten,…

We zullen jou begeleiden tijdens het proces van het kopen van een woning in Lanzarote. We raden jou het gebruik van een advocaat aan die het reservatiecontract zal nakijken en de juridische opzoekingen zal doen met betrekking tot jouw woning in Lanzarote. Je zal een Spaans rekeningnummer moeten openen en een NIE nummer moeten aanvragen. Wij zorgen ervoor dat deze stappen comfortabel worden genomen en dat je wordt bijgestaan door professionele mensen.