+32 465 091 449
Bremtstraat 16 - 9320 Nieuwerkerken - België
jessie.deneve@casaconsult.be

Waar je appartement kopen op Lanzarote?

De meeste betaalbare appartementen op Lanzarote, met of zonder gemeenschappelijk zwembad, zijn te vinden in Puerto del Carmen en Costa Teguise. Puerto del Carmen biedt vele complexen gelegen op wandelafstand van het strand en faciliteiten, die een goed verhuurinkomen kunnen bieden. Een voordeel van deze complexen is dat deze op een heuvel gebouwd zijn waardoor je vaak kan genieten van een zeezicht.

Appartementen in Playa Blanca kan je vinden in het originele, sfeervolle dorp. Hier ben je dicht bij het stadstrand en bij alle faciliteiten. Prijzen bevinden zich tussen 150000 euro en 400000 euro voor de penthouses. De meeste appartementen bevinden zich in een residentiële straat, zonder community en dus meestal ook zonder zwembad. Een appartement kopen in Playa Blanca mét gemeenschappelijk zwembad in een complex? In de buurt van Marina Rubicon en Las Coloradas kan je een appartement vinden in een gemeenschappelijk complex voor een voordelige prijs. Deze zone bestaat uit recentere urbanisaties met voldoende aanbod.

U kan uw appartement in Lanzarote ook aankopen in ruraal gebied. We hebben voor jullie de drie grootste dorpen aan zee opgesomd, maar natuurlijk biedt Lanzarote meer dan enkel dit. Rurale dorpen lopen over van charme door de levenswijze van de lokale bevolking, de traditionele markten en het iets tragere ritme van de dag wat waarschijnlijk zeer welkom is. Vraag meer informatie omtrent de rurale dorpen zoals Tinajo, La Santa, Famara, Arrieta, Teguise,… De lijst met sfeervolle dorpen is eindeloos.

Appartement kopen op Lanzarote met hulp van Casaconsult

Casaconsult wil je partner worden bij de begeleiding van de aankoop of verkoop van je appartement in Lanzarote. Onze taak met Casaconsult is om je aankoop en verkoop vlot te laten verlopen. Door onze open communicatie en onze begeleiding in het Nederlands trachten wij ervoor te zorgen dat je alles begrijpt en dat je belangen worden verdedigd.

Wat kan Casaconsult voor je betekenen bij de koop van je appartement op Lanzarote?

  • Begeleiding in het Nederlands.
  • Doorverwijzing naar een onafhankelijke advocaat of accountant wanneer je dit wenst.
  • Wij vertegenwoordigen jou en verdedigen jouw belangen.
  • Het vertalen van de aankoopakte en de begeleiding bij de notaris.
  • Nazorg: wil je jouw woning of appartement graag verhuren of renoveren? Is jouw woning nog niet in het bezit van een vakantielicentie? Wij kunnen jou helpen met de juiste doorverwijzing.