+32 465 091 449
Bremtstraat 16 - 9320 Nieuwerkerken - België
jessie.deneve@casaconsult.be

Huis kopen op Gran Canaria

Een huis kopen op Gran Canaria? De prijs is afhankelijk van waar je huis gelegen is. In het algemeen zal je huis duurder zijn als het dicht bij de kust gelegen is dan in het binnenland. Ook de verschillende kustdorpen zijn verschillend qua prijs. Vraag meer informatie aan Casaconsult.

Je huis kopen in Meloneras? Meloneras bevindt zich in het zuiden en loopt van de Maspalomas-vuurtoren tot het Meloneras strand en zijn golfterrein. Dit is het meest exclusieve deel van zuid Gran Canaria met zijn aantrekkelijke restaurants, winkels en zijn twee kilometer lange wandeldijk vlak aan het strand en niet ver van de luchthaven. Het exclusieve aspect uit zich ook in de vastgoedprijzen. Huizen en villa’s vind je hier in rustige, kleine wijken met veel privacy. Een huis kan je kopen vanaf 300000 euro, villa’s starten aan 600000 euro.

Je huis kopen in Arguineguín? Het dorp bevindt zich centraal tussen Maspalomas en Puerto Rico en is één van de oudste stadjes aan de zuidkust van Gran Canaria. Hoewel het kopen hier heel populair is bij de Scandinavische landen, heeft het zijn authentieke charme niet verloren. De haven is nog steeds een sfeervolle plaats met de traditionele vissersboten, natuurlijke zwembaden en cafés en restaurants met hun lokale charme. In de ontwikkelde resortgebieden zoals Los Altos of Loma Dos vind je vaak ruimte en privacy; hoe meer buitenruimte en privacy je wenst, hoe hoger de prijzen natuurlijk. De villa’s starten vanaf 450000 euro. De prijzen zijn hier duurder omdat er hier een wijkgevoel heerst en hier geen hoogbouw is toegestaan door lokale restricties.

Je huis kopen in San Agustín? De kleinere en rustigere buur van Playa del Inglés met veel laagbouw, groen en rust. Op enkele minuten met de auto sta je in de drukte van Playa del Inglés, maar in San Agustín zelf heb je voldoende restaurants en winkels van hoge kwaliteit. Er zijn villa’s in San Agustín te vinden; deze zijn eerder prijzig en starten aan 600000 euro. De prijs is te verklaren omdat men hier geen ruimte meer heeft om nieuwbouwprojecten in hoogbouwstijl neer te zetten. Er is voldoende vraag en eerder weinig aanbod wat de hogere prijs verklaart.

Puerto en Playa de Mogán wordt ook wel het Venetië van de Canarische Eilanden genoemd. Het is een rustige, idyllische plek met veel cafés en restaurants gericht op het hogere toeristische segment. In Puerto of Playa de Mogán vind je kwalitatieve bungalows, villa’s en appartementen. Ze komen echter zelden op de markt en er hangt natuurlijk een stevig prijskaartje aan vast.

Huis kopen op Gran Canaria met hulp van Casaconsult

Je huis kopen op Gran Canaria is een grote stap in je leven. Laat je bijstaan door Casaconsult. Wij zorgen voor een eerste kennismakingsgesprek bij jou thuis of bij ons op kantoor. Indien gewenst, kunnen we online onze eerste ontmoeting plannen.

Wij bespreken je noden en wensen en toetsen deze af met de huidige marktsituatie aan de hand van onze Casaconsultfiche. Hierdoor zal het voor ons, maar ook voor jou duidelijk worden wat je kan en mag verwachten van jouw woning op Gran Canaria.

Indien je huis op Gran Canaria binnen onze vastgoedportefeuille jou bevallen, kunnen wij jouw bezoekreis inplannen. Wij zorgen ervoor dat de gewenste woningen of appartementen op Gran Canaria kunnen bezocht worden op een aangenaam, maar stevig tempo.

Wanneer jouw huis op Gran Canaria gevonden is, zorgen wij tijdens het aankoopproces voor de nodige juridische en administratieve ondersteuning in het Nederlands. Wanneer je met vragen of opmerkingen zit aangaande jouw aankoop, aarzel zeker niet om deze aan Casaconsult voor te leggen. Wij zorgen dat we op de hoogte zijn van alle communicatie en documenten die nodig zijn om de notariële akte voor te bereiden. Daarnaast worden alle stappen genomen om over te gaan tot een zorgeloze overdracht van de woning bij de notaris.

Jouw huis op Gran Canaria is gekocht, maar dient een renovatie te ondergaan? Of je wenst een mooi rendement te bekomen door jouw woning te gaan verhuren? Wij kunnen jou doorverwijzen naar geschikte contactpersonen, geheel vrijblijvend weliswaar.