+32 465 091 449
Stationsstraat 357, 1770 Liedekerke - België
jessie.deneve@casaconsult.be

Huizen op de Canarische Eilanden komen in allerlei soorten maten en kleuren (in Lanzarote is wel degelijk alles wit).

Je kan een kustvilla of een echte rurale villa vinden, waarbij deze zowel aan de binnenkant als de buitenkant uitstekend zijn afgewerkt. De binnenkant geniet van kwalitatieve, lichte materialen en de buitenkant is gelegen op een groot plot met berg- en/of zeezichten. Deze villa’s bezorgen de meeste mensen een echt wauw-gevoel, maar weet dat dit meestal ook een wauw-prijs met zich meebrengt.

Daarnaast vind je ook huizen in complexen. Deze hebben meestal een kleinere buitenruimte, maar binnenin zijn deze zeer kwalitatief afgewerkt. De eigen buitenruimte wordt gecompenseerd door grote, mooi aangelegde tuinen meestal met zwembad en andere faciliteiten zoals tennisbanen, barruimte, enz.

Huis kopen op de Canarische Eilanden met hulp van Casaconsult

Bekijk ons volledige aanbod van huizen in Lanzarote en Gran Canaria. Wil je graag meer informatie over het kopen van een huis op de Canarische Eilanden neem dan zeker contact op.

Ook wanneer je niet onmiddellijk iets vindt wat bij je past, loont het de moeite om ons even te mailen. We hebben altijd huizen op de Canarische Eilanden die we nog maar net in portefeuille hebben en die nog niet onmiddellijk online staan. We kunnen samen bespreken wat jouw noden en verwachtingen zijn, zodat je onmiddellijk kan toeslaan wanneer jouw droomwoning op de markt komt.