+32 465 091 449
Stationsstraat 357, 1770 Liedekerke - België
jessie.deneve@casaconsult.be

Nieuwbouwproject 2 koppelwoningen

Kleinschalig nieuwbouwproject met 2 koppelwoningen

6% BTW mogelijk!

Kleinschalig nieuwbouwproject met 2 koppelwoningen die gekenmerkt worden door lichtrijke ruimtes met kwalitatieve afwerking. De buitengevel bestaat uit een combinatie van lichtgrijze gevelsteen, houten gevelbekleding met donkere ramen en dak.

De woningen worden voorzien van de nieuwste technieken zoals vloerverwarming met lucht- waterwarmtepomp en ventilatiesysteem D. Door toevoeging van zonnepanelen (optie) kan E peil 3 bereikt worden.

Bij binnenkomst valt de inkomhal op met mooie Italiaanse glazen deur die toegang biedt tot de ruimte leef- en eetruimte met open keuken en toegang tot het ruime, lichtrijke terras met zicht op groen.

Op het gelijkvloers bevindt zich ook nog een aparte toilet en ruime berging. 3 slaapkamers en 2 badkamers krijgen hun plaats op de eerste verdieping. Indien je dit wenst kan je de zolderruimte betrekken bij de bewoonbare oppervlakte en hier eventueel nog 2 slaapkamers creëren of een multifunctionele ruimte.

Buiten is er plek voor een (fiets)berging en parkeerplaats en/of carport. Op het terras zal het heerlijk vertoeven zijn in de zon met groene zichten.

Aantrekkelijk aan dit project? Kies zelf nog je nieuwe keuken, badkamers en vloer- en wandtegels bij onze bouwpartner en deze woningen kunnen aangekocht worden aan 6 % BTW!

Interesse? Neem contact via jessie.deneve@casaconsult.be of via 0465/091.449

* Foto’s van het interieur zijn illustratief.

Foto’s

Plannen

  • BA Woning G N 1 Voorgevel

  • BA Woning G N 2 Achtergevel

  • BA Woning P N 1 Gelijkvloers

  • BA Woning P N 2 Eerst verdieping

  • BA Woning P N 3 Zolder

  • BA Woning S N 1 Snede AA'