+32 465 091 449
Bremtstraat 16 - 9320 Nieuwerkerken - België
jessie.deneve@casaconsult.be

Over ons

Ons bedrijf

Wie zijn wij?

Jessie behaalde aan de universiteit van Gent een masterdiploma in de rechten en heeft haar officiële BIV-erkenning als makelaar in België.

Nick heeft Taal- en Letterkunde gestudeerd en geeft les Engels op de Hogeschool Vives aan de studenten Vastgoed en Verzekeringen. Daarnaast spreekt hij zeer vlot Spaans.

Met onze professionele achtergrond en onze kennis die we hebben verworven door zelf vastgoed aan te kopen op Lanzarote hopen we voor onze potentiële klanten een meerwaarde te zijn bij de aankoop van hun droomwoning in Lanzarote.

Indien je een woning, appartement wenst te kopen of verkopen op de Canarische eilanden en je wenst begeleiding te krijgen in jouw taal, dan kan je zeker contact opnemen met Casaconsult! Neem ook zeker een kijkje in ons aanbod.

Onze visie

Een A-tot-Z-oplossing

Dit zijn wij, Jessie Deneve en Nick Claus. Je ziet ons hierboven op een foto in 2017 bij de aankoop van ons appartement in Lanzarote. Voor ons ging de aankoop van het appartement vrij vlot, maar dit kwam mede doordat we al zeer veel opzoekingswerk hadden verricht aangaande de vastgoedmarkt en de te nemen juridische stappen om een aankoopproces tot een goed einde te brengen. We merkten hoe moeilijk het was de juiste mensen te vertrouwen en hoe belangrijk de begeleiding is in je eigen taal of een taal die je voldoende machtig bent.

We hebben ons hart verloren aan de Canarische Eilanden en meer bepaald aan Lanzarote. We weten dat we niet de enige Belgen of Nederlanders zijn die verliefd zijn op de Canarische Eilanden, maar tussen droom en daad staan vaak praktische bezwaren. Met ons eigen vastgoedkantoor, Casaconsult, hopen we mensen op een integere manier te begeleiden naar hun eigen stekje.