+32 465 091 449
Stationsstraat 357, 1770 Liedekerke - België
jessie.deneve@casaconsult.be

Vrijstaande woning in het hart van Teguise

Calle la Guancha, Teguise, Spanje
€420.000

Eigenschappen

  • centrale locatie
  • gerenoveerd
  • investering
  • zeezicht

Ref. nr.

Details

Wilt u graag wonen in het hart van de stad Teguise met uitzicht op de kerk en de zee van Famara? Dit vrijstaand huis ligt op wandelafstand van de oude stad met zijn restaurants, bars en historische bezienswaardigheden. Gezien de populariteit van de stad bij de toeristen is er een grote vraag naar vakantieverhuur als naar residentiele woningen.

Het huis bestaat uit 3 verdiepingen, heeft een privé tuin en het terras geniet van de zon gedurende de volledige dag. De woning bevindt zich in uitstekende staat met kwaliteitsvolle afwerking en grote ramen en glazen deuren om de lichtinval te optimaliseren.

Op het gelijkvloers bevindt zich de inkomhal, leefruimte en keuken. Er is een aparte wasruimte. Verder vinden we op het gelijkvloers 2 tweepersoonsslaapkamers en een grote badkamer.
Op de eerste verdieping vinden we de badkamer ingericht met hoekbad, een dressing en de mastersuite genietend van hoge plafond uitgevend op een groot panoramisch dakterras.

De souterrain is 120m² en heeft een garage, doucheruimte en 2 opslagruimtes, maar kan gerenoveerd worden tot een zelfstandig appartement.