+32 465 091 449
Stationsstraat 357, 1770 Liedekerke - België
jessie.deneve@casaconsult.be

Vrijstaande villa met 4 slaapkamers en 2 badkamers!

Faro Park, Calle Irlanda, Montaña Roja, Spanje
€475.000
Oude prijs: €499.000

Eigenschappen

  • bemeubeld verkocht
  • investering
  • privé zwembad

Ref. nr.

Details

Vrijstaande villa in een rustige woonwijk bekend als “Faro Park”, gelegen op een paar meter van de boulevard van Playa Blanca en het commerciële gebied van winkels, restaurants, supermarkt en bushalte.

Het heeft een groot perceel van ongeveer zevenhonderdveertig vierkante meter, met een grote ligweide en tuinen aan de zijkant van de villa.

De villa ligt op het zuiden en heeft momenteel een bebouwde oppervlakte van ongeveer 150 m2, verdeeld over twee verdiepingen. Op de begane grond is er een hal, keuken met ontbijtbar, woonkamer met uitgang deuren naar terras, Solana, berging, grote aparte eetkamer met toegang tot het terras, 3 tweepersoons slaapkamers met inbouwkasten en een met inbouwkasten, badkamer.

Boven is een fantastische slaapkamer met eigen badkamer, badkamer, inbouwkast, groot terras met aangenaam uitzicht op zowel Montaña Roja als de oceaan in de verte.

Buiten is er een uitgebreide tuin, terras met houten pergola, verwarmd privézwembad, jacuzzi en solarium met ligstoelen en barbecueplaats.

Het heeft ook 4 parkeerplaatsen direct voor het huis.

Het perceel is een hoekperceel met gemakkelijke toegang.

Het huis wordt gemeubileerd verkocht en is goed onderhouden. Goede investering voor vakantieverhuur.