+32 465 091 449
Stationsstraat 357, 1770 Liedekerke - België
jessie.deneve@casaconsult.be

Ruime, modernistische woning met zicht op Timanfaya

Mancha Blanca, Spanje
€439.000

Eigenschappen

  • airconditioning
  • gerenoveerd

Ref. nr.

Details

Modernistische woning, gelegen nabij het Nationaal Park van Timanfaya, gebouwd in 2010 en in uitstekende conditie.

Momenteel is deze woning verdeeld in 2 aparte appartementen met een eigen ingang en met aparte elektriciteit. Dit kan dus een ideale woning zijn voor 2 families die willen samenleven, maar toch privacy wensen. Deze villa kan ook heel eenvoudig omgetoverd worden tot 1 grote woning.

Unit 1:

Op het gelijkvloers vinden we een grote inkomhal met een moderne trap naar de garage en de eerste verdieping. Een grote leefruimte met open keuken die uitgeeft op een groot terras. Op het gelijkvloers vinden we ook nog een apart toilet. Op de bovenverdieping hebben zeer grote ramen die uitgeven op een prachtig zicht waardoor de verdieping baadt in het licht. Er zijn op deze verdieping twee slaapkamers, twee badkamers, twee dressingkasten en een toegang tot een panoramische dakterras.

Bewoonbare oppervlakte: 132m² (zonder de terrassen)

Unit 2:

Opnieuw een grote hal die uitgeeft op de leefruimte en eetruimte. De leefruimte heeft mooie grote ramen met uitzicht naar buiten. Moderne keuken met alle faciliteiten. Apart gastentoilet.

Op de bovenverdieping vinden we een grote slaapkamer met dressingruimte en een ensuite badkamer. Een dakterras van 16m² met zicht op het Nationaal Timanfaya park.

Bewoonbare oppervlakte: 78m² (zonder de terrassen)

In de kelder vind je een garage en werkplaats van maar liefst 138m² en voor de wijnliefhebbers onder ons een wijnkelder van 16m².