+32 465 091 449
Bremtstraat 16 - 9320 Nieuwerkerken - België
jessie.deneve@casaconsult.be

Op zoek naar een goede investering? Bekijk zeker deze villa!

Calle las Ahulagas, Punta Mujeres, Spanje
€525.000

Eigenschappen

  • privé zwembad
  • verhuurpotentieel
  • zeezicht

Ref. nr.

Details

Indrukwekkende villa ingericht als 5 appartementen in Punta Mujeres, een traditioneel vissersdorpje!
Castillo Del Mar biedt vanop zijn dakterras een adembenemend zeezicht en bevindt zich dicht bij lokale faciliteiten.

Het pand bestaat uit een 3-bed appartement, een 2-bed appartement, en drie studio-appartementen. Deze zijn allemaal gerenoveerd tot een hoge standaard en zijn ideale appartementen voor vakantie of lange termijn verhuur. De buitenruimte van Castillo Del Mar beschikt over een zwembad en BBQ-zone. Het dakterras geniet van een mooi zeezicht en een hot tub.

Er zijn twee ingangen vanaf de straat, één leidt naar het ruime 3-slaapkamer appartement op de begane grond. In dit appartement heeft elke slaapkamer een eigen badkamer. De keuken is volledig uitgerust met nieuwe kwaliteitstoestellen.

De 3 studio appartementen hebben allemaal een en-suite badkamer. De twee studio’s aan de voorzijde van het pand hebben ook een eigen balkon.

Het appartement met 2 slaapkamers, met een badkamer en een ruime woonkamer, is toegankelijk vanaf de eerste verdieping. Een sierlijke houten trap leidt naar een aparte zitkamer met veel natuurlijk licht en een panoramisch uitzicht.

De totale bebouwde oppervlakte van het pand is 352m2 met inbegrip van een garage, momenteel in gebruik als berging.

Een geweldige investering die de mogelijkheid biedt om in één appartement te wonen of te verblijven en tegelijkertijd te profiteren van het aanzienlijke verhuurpotentieel van de andere 4 appartementen. €525000