+32 465 091 449
Bremtstraat 16 - 9320 Nieuwerkerken - België
jessie.deneve@casaconsult.be

Investeringskans- impressionant huis met zwembad en zeezicht

Calle la Costa, Tinajo, Spanje
€499.500
Oude prijs: €550.000

Eigenschappen

  • gerenoveerd
  • privé zwembad
  • verhuurpotentieel
  • zeezicht

Details

Deze woning bevat 2 appartementen, naast het hoofdhuis. De hoofdwoning bevat 3 slaapkamers met 2 en-suite badkamers, één ervan heeft een zeer mooi terras met zeezicht.

Beneden vinden we een heel charmante inkomhal met houten gewelfplafond en openhaard. De landelijke keuken met kookeiland wordt gescheiden door de ontbijtbar van een leuke, informele barruimte. De formele eetkamer heeft deuren die openen naar het terras en zwembad. De leefruimte is zeer gezellig met zijn houtkachel en groot raam opnieuw uitkijkend op het zwembad.

De buitenruimte geniet van een vulkanische BBQ en van een extra kamer met doucheruimte. Achter de houten deuren bevindt zich een groot zoutwaterzwembad verwarmd op zonnepanelen. Genieten hier op je terras met Canarische oven!

Naast de hoofdwoning bevat deze eigendom ook nog:

Appartement 1 ligt op de eerste verdieping met zijn eigen privé-trap. Het heeft een slaapkamer met en-suite badkamer en een open keuken met leefruimte die leidt naar het terras.

Appartement 2 ligt op het gelijkvloers en heeft ook een aparte ingang. Het bevat een leefruimte met open keuken, een slaapkamer met grote privé patio en een badkamer met douche.

De verhuurinvestering door de 2 aparte appartementen gecombineerd met de privacy van het hoofdhuis maakt van deze woning een zeldzaamheid.