+32 465 091 449
Stationsstraat 357, 1770 Liedekerke - België
jessie.deneve@casaconsult.be

Ruime woning met dubbele garage op wandelafstand van station Liedekerke

Zavelstraat 3, Liedekerke, België
€350.000

Ref. nr.

Details

In een rustig straatje zonder doorgaand verkeer vinden we deze brede tweegevel met dubbele garage terug. Het pand biedt een overvloed aan ruimte en werd ooit zelfs gebruikt als opbrengsteigendom van drie appartementen. De huidige eigenaar maakte er in 2018 terug een smaakvolle gezinswoning van. Tijdens dit proces werd de woning grotendeels gemoderniseerd. Op de benedenverdieping werden de ramen vernieuwd en er werden recent ook nog zonnepanelen gelegd. Ook de elektriciteit is conform. Mits een paar kleine ingrepen kan u voldoen aan de renovatieverplichting.

Er is een inkomhal die leidt naar de spatieuze leefruimte met salon, eetruimte en een recente open keuken. Aansluitend is er nog een extra ontspanningsruimte, bergruimte en wc/wasruimte.

Op de eerste verdieping vinden we 2 ruime slaapkamers met elk hun badkamer. Eén etage hoger is er een slaapkamer, badkamer en leefruimte met keukentje. Ideaal voor de tienerkinderen die eigen privacy willen. Dit verdiep valt ook eenvoudig op te delen in 2 slaapkamers.

Wat zijn de grootste troeven:

  • Mogelijkheid kangoeroewoning
  • Ideaal voor een groot gezin
  • Fantastische locatie, dichtbij een parkje en in een rustige straat op 2 minuten wandelen van het station Liedekerke met goede rechtstreekse verbindingen naar Brussel
  • De woning beschikt ook nog over een zeer ruime garage geschikt voor 2 wagens
  • Zonnepanelen en pelletkachel aanwezig

Plannen

Bijlagen