+32 465 091 449
Bremtstraat 16 - 9320 Nieuwerkerken - België
jessie.deneve@casaconsult.be

Waar je huis kopen op Lanzarote?

Veel huizen en bungalows van een middelmatige prijsklasse kan men vinden in Playa Blanca. Heeft jouw huis geen eigen zwembad nodig, dan kan je kiezen voor een huis op een complex. Deze huizen of bungalows genieten van mooie, gemeenschappelijke tuinen en zwembaden. Deze zijn vaak iets goedkoper in aankoopprijs en zijn meestal gemakkelijker in onderhoud. Leuke complexen in deze categorie zijn onder andere Jardines del Sol of Casas del Sol. Playa Blanca beschikt over verschillende zones waar je huizen kan aankopen. Zo hebben we de duurdere, meer exclusieve buurt nabij Montaña Roja. Villa’s die zich op de ‘Rode Berg’ bevinden hebben meestal een eigen zwembad en een grote buitenruimte. Deze genieten van een spectaculair uitzicht over de zee waar je in de verte het andere eiland Fuerteventura kan zien liggen. Deze residentiële wijken voelen zeer ruim en exclusief aan en lenen zich zeer goed voor het maken van wandelingen, zowel op de vulkaan als naar de kust. Daarnaast kan je kiezen voor een huis met eigen zwembad gelegen in complexen. Deze complexen bieden jouw huis in Lanzarote voldoende veiligheid (lock up and leave) en privacy. Villas Blancas of Las Buganvillas zijn hiervan mooie voorbeelden. Ook de complexen aan de Marina Rubicon en Las Coloradas bieden veel prijs-kwaliteit. De soms goedkopere prijzen hebben te maken met het grotere aanbod en de opmars van recente urbanisaties.

Je huis kopen op Lanzarote kan ook in Puerto del Carmen of Costa Teguise. Hoewel we niet willen veralgemenen, is de aankoop van een huis met eigen zwembad hier vaak duurder. Dit heeft te maken met de prijs van de grond en het tekort aan aanbod. Hoewel deze villa’s doorgaans wat duurder zijn, kan je deze prijs bij verhuring snel terugverdienen. Ze zijn immers heel gegeerd bij vakantiegangers.

Is prijs-kwaliteit essentieel bij de aankoop van jouw huis op Lanzarote? Dan vind je hier bungalows of woningen met een gemeenschappelijk zwembad op wandelafstand van de zee en het centrum. Vraag ons naar meer informatie via de contactpagina.

Huis kopen op Lanzarote met hulp van Casaconsult

Casaconsult wil je partner worden bij de begeleiding van de aankoop of verkoop van je huis in Lanzarote. Onze taak met Casaconsult is om je aankoop en verkoop vlot te laten verlopen. Door onze open communicatie en onze begeleiding in het Nederlands trachten wij ervoor te zorgen dat je alles begrijpt en dat je belangen worden verdedigd.

Wat kan Casaconsult voor je betekenen bij de koop van je appartement op Lanzarote?

  • Begeleiding in het Nederlands.
  • Doorverwijzing naar een onafhankelijke advocaat of accountant wanneer je dit wenst.
  • Wij vertegenwoordigen jou en verdedigen jouw belangen.
  • Het vertalen van de aankoopakte en de begeleiding bij de notaris.
  • Nazorg: wil je jouw woning of appartement graag verhuren of renoveren? Is jouw woning nog niet in het bezit van een vakantielicentie? Wij kunnen jou helpen met de juiste doorverwijzing.