+32 465 091 449
Stationsstraat 357, 1770 Liedekerke - België
jessie.deneve@casaconsult.be

Er zijn voordelen verbonden aan het kopen van een appartement op de Canarische eilanden.

  • Lock up and leave: Door de stress en de haastigheid van het leven zit dit soort appartement zeker in de lift. Dit betekent zoveel als je appartement kunnen achterlaten en terugkeren zonder zorgen. Zo willen sommige mensen geen appartement of huis dat afgelegen is, omdat er periodes zijn wanneer het appartement of huis leegstaat. Veiligheid staat bij een appartement voorop, gelet op de sociale controle van de buren.
  • Minder onderhoud: Over het algemeen betekent een appartement minder onderhoud dan een huis. Vooral de buitenruimtes maken een enorm verschil. Een terras of kleine stadstuin in tegenstelling tot een groot plot is een verschil in onderhoud. Natuurlijk gaat het hier om wat jij wil en verwacht van jouw appartement of woning op de Canarische Eilanden.
  • Comunidad: Veel mensen willen zeer graag zwemmen in een zwembad, maar willen het onderhoud ervan niet op zich nemen. Indien je het niet erg vindt om een zesmaandelijkse of jaarlijkse fee te betalen voor het onderhoud van de gemeenschappelijke gronden en faciliteiten, is dit de optie voor jou. De sociale contacten die ontstaan aan het gemeenschappelijke zwembad of de gemeenschappelijk bar, zijn handig meegenomen.

Tip: Geef altijd de voorkeur aan een goede comunidad met een correcte bijdrage. Zo worden de gemeenschappelijke delen voor jou onderhouden! Goedkoop is hier zeker niet altijd beter.

Appartement kopen op de Canarische Eilanden met hulp van Casaconsult

Wil je graag meer informatie omtrent het kopen van één van de appartementen op de Canarische Eilanden neem dan zeker contact op.

Ook wanneer je niet onmiddellijk iets vindt wat bij je past, loont het de moeite om ons even te mailen. We hebben altijd appartementen op de Canarische Eilanden die we nog maar net in portefeuille hebben en die nog niet onmiddellijk online staan. We kunnen samen bespreken wat jouw noden en verwachtingen zijn, zodat je onmiddellijk kan toeslaan wanneer jouw droomwoning op de markt komt.